Izvor: Novosti
23.10.2021 u 07:02
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 23. OKTOBAR: Danas oblačno i kišovito, mestimično sa kišom!

U Srbiji će u subotu, 23. oktobra, biti umereno do potpuno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, dok se na severu zemlje posle podne i uveče očekuje postepeno razvedravanje, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren severni i severozapadni vetar, a najviša dnevna temperatura biće od 12 na severu do 17 stepeni na istoku zemlje.

Vremenska prognoza Beograd

U Beogradu će biti oblačno i hladnije, ujutro i pre podne povremeno će padati slaba kisa, a temperatura će se kretati od 10 do 12 stepeni.

Vremenska prognoza za sedam dana

Do 30. oktobra biće suvo, jutra hladna, tokom dana malo toplije sa temperaturama u granicama proseka.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter