Izvor: Tanjug
26.01.2023 u 07:08
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 26. JANUAR: U Srbiji danas hladnije sa snegom i kišom, do pet stepeni!

Duvaće slab do umeren, u košavskom području jak vetar, a u Donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno i olujni, istočni.

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, posle podne sa slabim snegom na jugu i istoku, a ponegde se u nižim predelima očekuje i kiša.

Krajem dana i tokom noći očekuje se intenziviranje padavina i u svim predelima sneg, uz formiranje manjeg snežnog pokrivača u nižim predelima i povećanje visine snega u planinskim, saopštio je RHMZ. Duvaće slab do umeren, u košavskom području jak vetar, a u Donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno i olujni, istočni.

METEOROLOG OTKRIO, EVO KADA ĆE OPET PADATI SNEG U NIŽIM PREDELIMA: Vremenska prognoza za 7 dana!

Najniža temperatura biće od -3 do 1, a najviša od 1 do 5 stepeni. U Beogradu će biti oblačno i hladno. Najniža temperatura oko nula, a najviša oko 2 stepena. Uveče i tokom noći oblačno sa snegom, pa se očekuje formiranje manjeg snežnog pokrivača, vetar u slabljenju i skretanju na severoistočni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, do 2. februara, biće oblačno i hladno sa snegom, veća količina padavina očekuje se u petak.

U nedelju postepeni prestanak padavina. Na istoku Srbije i ponegde u Banatu u petak i subotu mešovite padavine – kiša i sneg. U nižim predelima južnije od Save i Dunava uz stvaranje snežnog pokrivača visine od 5 do 15 cm, dok će se u Vojvodini ponegde formirati manji snežni pokrivač. Na planinama se očekuje više snega uz povremenu vejavicu. U ponedeljak suvo, a od utorka novo prolazno naoblačenje sa mešovitim padavinama – kiša i sneg, na planinama sa snegom. Do kraja perioda sneg se očekuje samo u brdsko-planinskim predelima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter