Izvor: Happy BSC
09.01.2022 u 06:37
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU 9. JANUAR: Oblačno i hladno

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, na jugu i istoku zemlje očekuju se mešovite padavine (kiša i sneg). Na severu i zapadu u toku dana biće uglavnom suvo, a noću sa snegom uz stvaranje/povećanje visine snežnog pokrivača.

Vetar će biti slab, promenljiv. Najniža temperatura kretaće se od -2 do 4 stepena, a najviša od 1 do 6.

U Beogradu će najviša temperatura iznositi oko dva stpena, dok je u toku noći moguć sneg.

U ponedeljak u zapadnim, centralnim i jugozapadnim krajevima očekuje više padavina i povećanje visine snega od 10 do 20 centimetara, saopštio je RHMZ.

U Vojvodini, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji uglavnom s kišom, a u ostalim krajevima sa snegom.

Od utorka će doći do slabljenja i postepenog prestanka padavina. U Vojvodini posle podne dolazi do razvedravanja.

U sredu na severu Srbije pretežno sunčano, a u brdsko-planinskim predelima umereno do potpuno oblačno, ali uglavnom suvo.

Od četvrtka će, predviđaju meteorolozi, biti pretežno sunčano uz slab i umeren jutarnji mraz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter