Izvor: Tanjug
08.01.2022 u 20:57
0

PATRIJARH PORFIRIJE: Novak je zatočen jer je hteo svoju slobodu!

Patrijarh srpski Porfirije uputio je večeras sa Svečane akademije u Banjaluci povodom Dana Republike Srpske poruku podrške najboljem svetskom teniseru Novaku Ðokoviću koji se nalazi u karantinu u hotelu u Australiji.

Patrijarh je rekao da je Ðoković „zatočen jer je hteo svoju slobodu i zato što ne prihvata da mu se sloboda i modeli načina i života nameću“.

-Hteo sam da večeras pomenem Novaka Ðokovića, pravoslavnog hrišćanina i Srbina, koji je baš ovo što sam rekao izrazio svojim rečima: „Mir je jedina budućnost svih nas koji živimo na ovim prostorima, ali mi sami za sebe možemo učiniti mnogo više nego i Istok i Zapad zajedno“. Prema tome, ne dopustimo da nas drugi, ma koliko dobronamerni bili, uteruju u toj svojoj dobronamernosti u svoje modele i kalupe zajedničkog života i mira- istakao je patrijarh.

Primetio je i da je mir danas reč koja se upotrebljava više nego bilo koja reč, a „najviše je upotrebljavaju oni koji svakodnevno proizvode oruđa smrti“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter