Izvor: Tanjug
15.01.2020 u 15:00
0

VUČIĆ PITAO BRNABIĆ Da li je živ ministar za zaštitu životne sredine? Ja ne znam gde je taj čovek (VIDEO)

Pitao sam Anu “ Da li ti je živ ministar nadležan za zaštitu životne sredine“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja o zagađenju vazduha, posle otvaranja kompanije „Knott Autoflex Yug“ u Bečeju.

– Ja ne znam gde je taj čovek – rekao je Vučić i istakao da postoje mere koje moraju da se preuzmu i da poziva ministra da malo „živne“.

Podsetio je da će danas biti održan hitan sastanak u vezi sa kvalitetom vazduha i merama koje se preduzimaju, a koji je sazvala premijerka Brnabić.

Beograd i mnogi gradovi Srbije danima imaju neke od najviših indeksa zagađenosti vazduha. Zbog nepovoljnih vremenskih uslova, magle i odsustva vetra štetne čestice se sve više skupljaju, ne odlaze visoko u atmosferu već se zadržavaju blizu tla.


PROČITAJTE JOŠ

MAJKA MONIKE KARIMANOVIĆ ZA HAPPY BSC: Uskoro nove analize, Monika je dobro!

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO SRPSKOG HARMONIKAŠA: Ovu pesmu je tražio na bis!

LOLITA ZA JEDNU NOĆ ZARADILA 550 EVRA: A evo šta su radile Gospodarica i Robinja! (FOTO)

20 GODINA OD UBISTVA ARKANA: Trojica osuđenih, jedan od njih mrtav, nalogodavac nepoznat!

MEDVEDEV PODNEO OSTAVKU Prvi korak posle obraćanja Putina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter