12°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen

Izvor: Telegraf.rs

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO SRPSKOG HARMONIKAŠA: Ovu pesmu je tražio na bis!

Krstomir Đurović opisao za  kako je izgledalo slavlje srpskih tenisera u Melburnu, kojima je pravio štimung

Novak Đoković je sasvim sigurno najveći srpski sportista ikada, jedan od najvećih tenisera u istoriji, a biti u društvu takve veličine u kafani privilegija je kakva se samo može poželeti.

Takvu čast imao je Krstomir Dušanović, Srbin rođen u Melburnu, koji je tokom proslave srpskih tenisera u ovom gradu bio zadužen za "štimung", jer je svirao harmoniku za Đokovića i ostale srpske tenisere.

PROVOD ZA PAMĆENJE: Tropiko bend u "Kasini" (FOTO)

Krstomir harmoniku svira više od 10 godina i aktivni je član Benđo Akademije, koja neguje srpsku kulturu i tradiciju u Melburnu. On je  opisao otkud to da se uopšte našao u društvu Novaka Đokovića i kako je izgledala sama proslava i koja pesma je posebno oduševila Novaka, pa su je on i njegove kolege izvodile na "bis".

- Svirati za Novaka Đokovića je san svakog muzičara. Ali meni je, eto, san postao java. Samo sat vremena pre svirke me je nazvao moj koreograf Slobodan Benđo i rekao: "Dolazi, sviraš za Novaka večeras". Prvo sam pomislio da je u pitanju neka šala. Dobio sam adresu da dođem u restoran kod Mihaela Popovića, našeg poznatog ugostitelja iz Beograda, koji drži jedan od najekskluzivnijih restorana u Melburnu - opisao je Krstomir za Telegraf kako se uopšte našao u društvu najboljeg srpskog tenisera i njegovih kolega, a zatim je opisao i atmosferu u restoranu Mediteraneo.

BRNABIĆ SAZVALA HITAN SASTANAK: Vlada se sastaje zbog zagađenja vazduha!

- Kad sam stigao u restoran, tamo sam zatekao malu decu sa Benđo akademije, koja su čekala da nastupe za Novaka, svi su bili vidno uzbuđeni.  Bilo je dosta muzičara raznih profila, ali eto, Nole je izabrao najmlađe. Pevali smo "Ajde Jano" skupa sa Noletom. Toliko pozitivne energije na jednom mestu. Nole nam je tražio da ponovimo pesmu "na bis". Ovo je bilo veliko iskustvo za nas mlade ljude sa Benđo Akademije, kao i velika podrška od takve ljudske veličine kao što je Novak Đoković. Pevalo se do kasno u noć, činilo mi se kao da smo ispisivali stranice istorije zajedno sa našim Noletom - opisao je inspirisani Dušanović.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti