Izvor:
28.07.2017 u 18:12
0

Vučić posle dolaska kompanije „Cumtobel“: Investiranje u Niš nazdravio sam čašicom rakije!

Predsednik Aleksandar Vučić, koji je danas u Nišu prisustvovao polaganju kamena-temeljca za izgradnju austrijske fabrike za rasvetu Cumtobel, rekao je danas da je ta investicija bila povod da po drugi put za vreme premijerskog mandata popije čašicu rakije.

Vučić je novinarima rekao da su još dve zemlje pored Srbije bile zainteresovane da privuku investicije te fabrike, ali da je, eto, Srbija pobedila.

"Dva puta tokom dugih godina rada u vladi sam popio 0,3 decilitra rakije, a jedna od tih prilika je bila kada sam čuo da je Cumtobel izabrao Srbiju, jer sam bio toliko srećan, znajući koliko će to značiti za Niš i jugoistok Srbije", ispričao je predsednik Vučić.

Predsednik je rekao da će ta fabrika raditi i za izvoz, ali će njihovi proizvodni značiti puno i za naše tržište.

Za proizvode Cumtobela veliki kupac će biti Beograd, a rasveta će biti potrebna i za našu infrastrukturu, koju gradimo i sve to će doprineti boljem, bržem i produktivnijem radu niških radnika, zaključio je.

tanjug.rs
Foto: Twitter/InSerbiaNetwork

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter