Izvor: Happy BSC
26.01.2022 u 08:49
0

VUČIĆEVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Svet na ivici katastrofe i velikog rata

U današnjoj emisiji “Dobro jutro Srbijo” Dragan J. Vučićević – glavni i odgovorni urednik Informera govorio je o aktuelnim društvenim i političkim temama u svetu i kod nas.  

Govoreći o slučaju Dijane Hrkalović, Vučićević je istakao da ima znatno ozbiljnijih  sumnji u znatno ozbiljnija krivična dela i da su istrage u toku po svim osnovama i dodao da takve stvari ne mogu da se zataškaju i zaborave.  

– Svet je na ivici katastrofe i velikog rata. Nato i Amerika guraju bukvalno Ukrajinu svakoga dana. Ko je pogledao deset minuta programa CNN-a, Fox news-a ili bilo koje zapadne televizije njemu je sve jasno. Gledajući to ostao sam šokiran koliko je to više neskrivena, otvorena i najgora ratno huškačka terminologijai propaganda koja ima za cilj smo jedno, da izazove rat u Ukrajini, rat između Ukrajine i Rusije. Oni guraju Ukrajinu u rat zbog svojih interesa i hoće Ukrajinu i Ukrajince da iskoriste kao topovsko meso i to je suština priče. Pogledajte hrvatskog predsednika Milanovića koji je rekao jednu istinu, a to je da ovo što se sada dešava u Ukrajini, dešava se u “zadnjem dvorištu Moskve”, u strateškim kategorijama. Nemoguće je očekivati od Rusa da budu potpuno ravnodušni. Očigledno je da NATO i zapadni moćnici okružuju Rusiju sa nekakvim vrlo opasnim idejama. Na zapadu postoje sve ozbiljnije teme koje kažu da Rusija ne može da kontroliše sve energetske potencijale u Evropu i da nema pravo na sav taj gas i naftu. Postoje ozbiljni zločinački planovi da se napadne Rusija da bi joj se oteli energetski izvori. Nadam se da rata neće biti i da će na kraju razum prevladati – istakao je Vučićević.  

Vučićević je naglasio da se danas Srbija vodi na omaćinski način i da je politika koju predvodi predsednik Vučić dovela do toga da mi danas imamo najveće robne rezerve u istoriji i da ćemo tek da ih uvećavamo, da imamo i najveće zlatne i devizne rezerve, najčvršći kurs i najbolje moguće stanje ekonomije.  

– Kada vidite u kakvom svetu živimo i saberete šta se dešava na Zapadu, logično je da dođemo i do priče o planiranom atentatu na predsednika. Vučić ne smeta samo domaćim “hejterima” i “regionalnim ludacima”. Da se ne lažemo, Zvicer je samo izvođač prljavih mafijaških terenskih poslova i šef kavačkog klana koji je trenutno u bekstvu. Prema našim informacijama nalazi se u Južnoj Americi, najverovatnije u Kolumbiji i on je odatle preko nekih svojih ljudi, što u Americi, što u Evropi organizovao pripreme atentata na predsednika. Iznad njega stoji onaj ko ga je napravio, a iznad tog su moćnici – rekao je on.  

Prema njegovim rečima, Srbija koja je ekonomski i u svakom drugom smislu sve jača, moćnija i naprednija smeta i narko klanovima i moćnicima koji se bave narko mafijom, kao i onima koji bi Srbiju da ponize i pretvore je ponovo u zemlju sa kojom su se potkusurivali i radili šta su hteli i koja bi bila lak plen.  

– Podatke o atentatu smo dobili od Evropola 14. januara. Taj atentat je trebalo da se sprovede u prvoj polovini februara. Navode se konretna imena ljudi, a osim Radoja Zvicera tu je još desetak imena ljudi koji su direktno umešani. Navodi se i ime ubice. U pitanju je bivši vojni specijalac sa Istoka. Jedan je scenario da to bude na nekom javnom skupu, a drugi da isceniraju saobraćajnu nesreću i da se isprovocira izlazak predsednika iz auta da bi snajperista delovao – naglasio je Vučićević. 

On je govorio i o izgradnji pruge Novi Sad – Subotica i projektovanju pruge koja će uskoro početi da se gradi Subotica – mađarska granica i dodao da ćemo u neko dogledno vreme imati brzu prugu od Beograda do Budimpešte i dodao da će to biti neverovatno, kao i da smo se u decenijama iza nas odvikli od železnice. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter