Izvor: Kurir
07.03.2022 u 11:11
0

VULIN: Beskrajno sam srećan što je Vučić kandidat za predsednika – ko bi drugi sačuvao obraz srpskog naroda u toku ukrajinske krize

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da je „beskrajno srećan“ što je Srpska napredna stranka „konačno prelomila i izašla sa Aleksandrom Vučićem kao predsedničkim kandidatom“, inače bi, kako je rekao, on morao da se kandiduje, ali mu je „draže ovako“.

„Teško je naći čoveka koji se u istom danu bavi da li imamo dovoljno pirinča i goriva, a onda razgovara sa najvažnijim svetskim državnicima na medjunarodne teme, ili o položaju Srba van Srbije“, rekao je Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vulin koji je i ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije, ocenio je da energiju koju ima Aleksandar Vučić „nigde nećete naći“.

„Probajte da zamislite bilo kog drugog političara iz opozicije ili pozicije – ko bi imao snagu i hrabrost da se nosi sa pritiscima kada je u pitanju ukrajinska kriza i da sačuva obraz i čast srpskog naroda, a da sačuva i naš medjunarodni kredibilitet“, rekao je Vulin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter