Izvor: BSC HAPPY
15.04.2023 u 09:31
0

„ZA PRAZNIKE SVI PUTEVI VODE KUĆI, SVOJIMA I SVOME“: Predsednik objavio pobedničku fotografiju nedelje, od prelepog prizora PREPLAVIĆE VAS NAJNEŽNIJE EMOCIJE! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju u okviru konkursa na temu "Najlepše domaćinstvo Srbije", a reč je o fotografiji domaćinstva Ristanovića na obali Drine, autora Bojane Ristanović.

Fotografija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, emocije i ljubav preplaviće nas na prvi pogled, u tim nekim trenucima ponovo shvatimo da ništa nije važnije i lepše od toplog doma punog dece i velike porodice.

– Za praznike kao da svi putevi vode kući, svojima i svome. Naša domaćinstva tada, više nego ikada, ponosna i uparađena, otvaraju svoje kapije i postaju mesta okupljanja, porodične ljubavi i proslave života. I taman kada pomislite da ste prerasli neke ljuljaške u dvorištima i krevete po sobama iz mladosti, dom vas zagrli i zamiriše juče, rascveta se danas i nasmeši sutra, napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav, a potom dodao:

– U ”Najlepšem domaćinstvu Srbije” sutrašnji Praznik nad praznicima dočekujemo sa našim najmlađim i najslađim domaćinima Ristanovićima – Dimitrijem, Georgijem i Nestorom, uz želju da i vaši domovi budu ispunjeni nadom, radošću i ljubavlju jednih prema drugima, svom ognjištu i našoj najlepšoj Srbiji, poručio je predsednik  Vučić.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter