Izvor: Alo.rs
29.08.2023 u 12:27
0

ZA SAT VREMENA STIŽE NEVREME: Ovi delovi Srbije su na udaru

U narednih sat vremena u Banatu i istočnoj Srbiji očekuje se kratkotrajna kiša, dok se na području istočne Srbije ponegde očekuje i izolovana pojava pljuskova sa grmljavinom.

Danas će, kako navodi RHMZ, biti svežije u odnosu na prethodni period sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Oni će posle podne i uveče u centraloj, južnoj i istočnoj Srbiji ponegde biti i intenzivniji uz pojavu grada i olujnog vetra u zoni pljuskova – navodi se na sajtu RHMZ-a.

HITNO UPOZORENJE ORGANIZATORA MUNDOBASKETA: Stiže tajfun, pripremite se za mere!

Danas moguće vremenske nepogode i izlivanje reka

Danas će, prema vremenskoj prognozi, biti nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji će posle podne i uveče u centraloj, južnoj i istočnoj Srbiji ponegde biti i intenzivniji (od 20 do 40 mm kiše za kratko vreme).

Iz RHMZ-a su najavili i moguću pojavu grada i olujnog vetra u zoni pljuskova.

RHMZ je izdao i hidrološko upozorenje, da će na pojedinim rekama tokom današnjeg i sutrašnjeg dana biti moguća manja lokalna izlivanja bujičnih vodotoka sa pojavom urbanih poplava.

To se odnosi na slivove Mlave, Peka, Crnog Timoka, Nere, Brzave i Moravice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter