Izvor:
08.03.2018 u 17:43
0

ZBOG MASAKRA U BEČU PRITVOREN AVGANISTANAC: Policija ne isključuje mogućnost terorizma!

Austrijska policija je pritvorila 23-godišnjeg Avganistanca osumnjičenog da je povezan sa napadima nožem u Beču u kojima je teško povređeno četvoro ljudi.

Portparol policije Patrik Majerhofer saopštio je da je osumnjičeni pritvoren ubrzo nakon što je 20-godišnjak, takođe avganistanskog porekla, sinoć u austrijskoj prestonici izboden nožem i doveden u bolnicu sa povredama opasnim

po život.

Navodi se da policija i dalje istražuje da li je isti osumnjičeni takođe nožem ranio tročlanu porodicu u napadu koji se dogodio u centru Beča.

Navodi se da sve troje članova porodice – 67-godišnji otac, 56-godišnja majka i njihova 17-godišnja ćerka, imaju povrede opasne po život i da su odvedeni u bolnicu. Njihova imena nisu navedena.

Majerhofer je naveo da ne izgleda da je napad povezan sa terorizmom, ali da je još rano da se bilo šta kaže o motivu napadača.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/MdB_Stroebele

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter