Izvor:
24.03.2017 u 22:39
0

Zbog ove fotke gori internet: ZABRAĐENA MUSLIMANKA PROLAZI PORED ŽRTVE TERORISTIČKOG NAPADA – MRTVA HLADNA!

MEĐU BROJNIM fotografijama snimljenima nakon terorističkog napada pred britanskim parlamentom u Londonu, jedna je izazvala ljutite i ogorčene reakcije. S razlogom.

Radi se o fotografiji mlade žene s islamskim s hidžabom, koja prolazi pored jednog od ranjenika oko kojeg su se okupili ljudi koji mu pokušavaju pružiti prvu pomoć ili jednostavno promatraju što se događa.

No mlada muslimanka, barem u trenutku u kojem je fotografisana, ne zadržava se i ne obraća pažnji na žrtvu pore koje prolazi. Umjesto toga, gleda u ekran svog telefona.

Tako je tviteraš s profilom Texas Lone Star, koji se u opisu predstavlja kao ponosni Teksašanin, američki patriota, pristalica američkog predsjednika Donalda Trumpa i poručuje "jebeš islam i političku korektnost", fotografiju podielio uz sljedeći komentar: "Muslimanska žena ne obraća pažnju na teroristički napad, ležerno šeta pored umirućeg čovjeka dok provjerava mobilnil" uz hešteg "zabranite islam".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter