Izvor:
28.11.2018 u 07:12
0

ZBOG POMORSKOG SUKOBA RUSIJE I UKRAJNE TREMP MENJA MIŠLJENJE: Možda neću imati sastanak s Putinom. Ne sviđa mi se ta agresija, uopšte je ne želim!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi mogao otkazati sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na samitu G20 u Argentini, zbog pomorskog sukoba Rusije i Ukrajine.

Tramp je rekao da očekuje "potpuni izveštaj" od svog tima za nacionalnu bezbednost u vezi ruske zaplene tri broda ukrajinske mornarice i hapšenju njihovih posada.

Američki predsednik je kazao da će ga to opredeliti u odluci.

– Možda neću imati taj sastanak. Ne sviđa mi se ta agresija, uopšte je ne želim – kazao je on.

Tramp je trebalo da se sretne sa Putinom na marginama samita G20 u Buenos Ajresu, koji će biti održan u petak i subotu. Ruske snage su 25. novembra zaplenile tri broda ukrajinske mornarice u Kerčkom moreuzu, između Crnog i Azovskog mora, navodeći da su nelegalno ušli u ruske teritorijalne vode.

Administracija predsednika SAD ranije je potvrdila je da će na marginama samita G20 u Argentini Donald Tramp održati bilateralne pregovore sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter