Izvor:
22.01.2017 u 22:16
0

Zverev posle pobede nad Marijem imao poruku za Đokovića: Kada ovo čuje, Nole će ga obožavati!

Nemački teniser je izjavio da se nada da se posle eliminacije Marija, Novak oseća mnogo bolje.

Nemački teniser ruskog porekla Miša Zverev poslao je jasnu poruku svetu da još nije za staro gvožđe. Eliminacijom prvog tenisera sveta olakšao je mnogima put do trona na Australijan openu.

Zverev je pedeseti igrač sveta, a eliminisao je prvog nosioca i samim tim olakšao Novaku da mu Mari ne pobegne mnogo u bodovima, a i da ne osvoji Gren Slem.

Na pitanje “Da li danas ima neku specijalnu poruku za Novaka posle eliminacije Marija, – kome su sada poboljšane šanse da se u predvidivo vreme vrati na prvo mesto rang liste – Miša Zverev se široko nasmejao i zagonetno rekao:

Nadam se da se danas oseća veoma dobro – rekao je Zverev aludirajući na to da je eliminisao velikog rivala Đokovića.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter