Izvor: Alo.rs
06.07.2020 u 07:11
0

VRHUNSKA NEGA: Pogledajte kako izgleda ishrana obolelih od korone u srpskim bolnicama

Pacijenti oboleli od koronavirusa, javili su se medijima, kako bi pohvalili celokupan tretman koji im se pruža na bolničkom lečenju.

Naime, kako za naš list navodi Beograđanka Silvija A. koja se leči u KBC Zvezdara, osim ljubaznih i požrtvovanih lekara koji se svim silama trude da njoj i ostalim pacijentima pruže odgovarajuću negu i hrana koja im se služi u postelji je izvrsna.

OVO MORATE ZNATI

PAKAO ZBOG KORONE: Mislili su da je najgore prošlo, a onda je za tri nedelje virus „EKSPLODIRAO“

OD DANAS OBAVEZNO NOŠENJE MASKE U JAVNOM PREVOZU: Kazna za one koji ne poštuju odluku

KORONA UZIMA MAHA: Grčka zbog COVID-19 zatvorila granice za građane Srbije

DANAS TOPLO I SPARNO! Uveče pljuskovi sa grmljavinom!

TRAGEDIJA U KRALJEVU: Namerno me udario kolima, hteo je da me ubije, a ja sam ga branio da ne dobije batine (FOTO)

– Osećam se kao kod kuće, jer je hrana baš po mom ukusu. Za doručak jedemo proju, pileća prsa, jaja uz obaveznu čašu jogurta. Za ručak nam služe batake sa graškom i salatom,krmenadle, a petkom ko posti jede i prebranac sa oslićem.

I za večeru jedemo dobro, bude tu lovačkih šnicli, rižoto, a ponekad i makaroni sa sirom. Zdravlje na usta ulazi, a uz ogovarajuću terapiju i vrhunski pripremljena jela, sigurna sam da ću pobediti koronu – kaže naša sagovornica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter