Izvor: Vecernje novosti
28.11.2021 u 12:58
0

PREMINULA DVA KOVID PACIJENTA U VRANJU

Tokom jučerašnjeg dana u Zdravstvenom centru Vranje preminula su dva kovid pacijenta, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

U dve vranjske kovid bolnice hospitalizovana su ukupno 72 pacijenta. Svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 50 pacijenata. Na bolničko lečenje primljena su tri pacijenta, dok su dva otpuštena. Jedan bolesnik je transportovan za Kruševac.

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 328 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga, od kojih je 57 pozitivno na koronavirus.

Od ovog broja 40 je iz Vranja, osam iz Vladičinog Hana, šest iz Surdulice, dva iz Bujanovca i jedan iz Trgovišta.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter