Izvor: HappyBSC
15.12.2021 u 10:48
0

PALMA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Slika blokiranog autoputa zaustavlja dolazak investitora

U današnjoj emisiji “Dobro jutro Srbijo” o aktuelnim temama govorio je Dragan Marković Palma – lider Jedinstvene Srbije. 

Marković je istakao da ako se u svet šalje slika blokiranog autoputa zaustavlja se dolazak stranih investitora. 

– Naša policija je odradila svoj posao. Nije bilo teže povređenih. Da je ostao onoliki broj ljudi na ulicama svake subote desio bi se građanski rat – ocenio je on i dodao da što se tiče pretnji sankcijama Republici Srpskoj za koje mora da postoji konsenzus u EU, tako da je ta priča prazna.

On je rekao da su mu 2008. godine, kada je napravljena prva proevropska vlada neki ambasadori govorili da ukoliko i mi ne napravimo takvu vladu imaćemo jače i teže neformalne sankcije od formalnih koje smo imali godinama i koje smo nekada teško podnosili.

– Srbija je stalno pod nekim pritiskom i navikli smo i na gore vreme. Nismo više ekonomski zavisni kao nekada pa da moramo da slušamo sve što nam kažu, pa čak i ono što je štetno za Srbiju. Danas je Srbija u samom vrhu svih lista od BDP-a, preko boniteta i priliva, a prestigli smo i neke države koje su bile iznad nas. Priznale su nas i ekonomske sile u EU – istakao je Marković i dodao da narod ne može da se prevari.

Lider Jedinstvene Srbije je govorio i o ski stazi koja postoji u Jagodini koja je namenjena deci i starijima koji ne znaju da skijaju i besplatna je za sve, a taj grad ima i klizalište.

– Kada sam postao gradonačelnik otišao sam u Francusku da se dogovorim sa najjačim sindikatom u toj državi da mi daju dva smećara kamiona kojih nije bilo u Jagodini. Kada sam se vratio u Srbiju kupili smo klizalište. Na kraju sezone organizujemo takmičenje za decu i dodeljujemo finansijske nagrade i to je prvi novac koji neko dete zaradi i motiviše se da se bavi sportom – rekao je on.

Kada je u pitanju novogodišnji program, Marković je rekao da zbog virusa korona ne veruje da će ga ove godine organizovati u Jagodini, kao i da ukoliko se desi da se do srpske Nove godine smanji broj zaraženih na dnevnom nivou biće organizovan za taj datum. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter