Izvor:
01.12.2017 u 20:07
0

ALEKSANDAR VUČIĆ NAJAVIO: Do kraja godine za sektor bezbednosti bonus od 10.000 evra!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sektor bezbednosti do kraja godine dobiti bonus u visini od 10.000 evra, kao i da će iz godine u godinu biti povećavana primanja profesionalnim pripadnicima Vojske Srbije.

Vrhovni komandant Vojske Srbije nakon primanja izveštaja ministra odbrane i načelnika Generalštaba VS o stanju u Vojsci Srbije, kazao je da je pre svega problem nizak standard profesionalnih pripadnika Vojske.

– Na tome radimo i vidimo poboljšanje. Povećanje od 10 odsto nije dovoljno, ali bolje nego što je bilo. Dogovorili smo sa Vladom da pre kraja godine svim profesionalnim pripadnicima VS, zaposlenima u sektoru bezbednosti, a to su policija i BIA, bude isplaćen bonus od 10.000 dinara, ali da ćemo iz godine u godinu povećavati primanja, a od njih tražiti ozbiljnost i odgovornost – naglasio je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter