Izvor: BSC Happy
24.01.2024 u 07:53
2

AMBASADOR UKRAJINE EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL POSLAO SAMO JEDNU PORUKU: Nema pregovora o…! VIDEO

Blizu smo pune dve godine od početka rata u Ukrajini, a i dalje nijedna strana ne popušta u ovom sukobu. Nadajući se skorom kraju rata ekipa BSC Happy portala upitala je ambasadora Ukrajine u Srbiji Volodimira Tolčaka pod kakvim bi uslovima Ukrajina sela za pregovarački sto, šta je ono od čega zvanični Kijev ne odustaje i da li se nada skorašnjem okončanju sukoba.

Oko čega Ukrajina nikada neće pregovarati u slučaju da dođe do mirovnih pregovora?

– Kao prvo ne može da bude nikakvih pregovora o teritorijalnom integritetu Ukrajine. Tek juče mi smo obeležili ujedinjenje Istočne i Zapadne Ukrajine, koje se dogodilo 1919. godine i to je prvi put za 100 godina da se nešt takvo dogodilo. Dakle, Ukrajina je jedinstvena po svojoj teritoriji i ne može da bude razgovora bez njene potpune teritorijalne celovitosti – rekao je Tolčak i dodao: „Verujem da nas Srbija dobro razume“.

Nastavak ambasadoreve izjave možete pogledati u videu ispod:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “AMBASADOR UKRAJINE EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL POSLAO SAMO JEDNU PORUKU: Nema pregovora o…! VIDEO”

  1. Амбасадор, говори по русски или сербски что бы весь мир понял о чем говоришь…

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter