Izvor: HAPPY BSC
04.01.2023 u 14:49
0

ANA BRNABIĆ OŠTRO ODGOVORILA RADI TRAJKOVIĆ: „Vaša MRŽNJA prema Vučiću je brutalno očigledna“

Premijerka Srbije Ana Brnabić oštro je odgovorila savetnici kosovskog ministra za zajednice i povratak Radi Trajković.

Rada Trajkoviće je na tviteru napisala kako se „Ana Brnabić upoznaje sa idejom političkog pluralizma u medijima, očigledno joj je to stran kocept“.

Premijerka Ana Brnabić ubrzo nakon toga odgovorila je i rekla:

– Sve puca od pluralizma! Začudo, nikako u tolikom pluralizmu da se provuče da je Aleksandar Vučić nekad nešto dobro uradio (autoput, brzu prugu, smanjio nezaposlenost, otvorio fabriku…). Ne, pluralizam vam se svodi na to da se udara po njemu svaki dan, sa desna i sa leva – napisala je Brnabić.

Ana Brnabić dodala je i sledeće:

– On je i ratni huškač, i pravi previše ustupaka. On je i čedo ruske politike, i doveo ga zapad. Pluralizam sa zajedničkim imeniteljem – mržnja prema Vučiću, tj. klasični politički monizam. Da nije toliko brutalno očigledan, možda bi i prošao u tim jadnim oblandama pluralizma – zaključila je premijerka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter