Izvor:
16.06.2017 u 17:34
0

ANASTASIJA OTKRIVA PORODIČNE TAJNE: Zašto svaka Veljkova devojka mora da prođe njen sud, šta im brani mama Ceca i zbog čega je konačno rešila da krene njenim stopama!

Anastasija Ražnatović dala je intervju u kome je otkrila porodične tajne. Prenosimo vam najzanimljivije delove!

Da li te boli kada ti u javnosti napadaju majku i porodicu?

– Bolelo me je ranije kada sam bila mlađa i kada još nisam ušla u te vode. Jako me je povređivalo i izbacivalo iz takta. Budem neraspoložena danima, ali sada je već to mnogo drugačije, nije mi bitno šta neko priča kada znam šta je istina. Uglavnom ne znaju šta pričaju i to rade u prazno. Čak se moja majka smeje na neke gluposti koje se plasiraju zbog tiraža. A kada dođe do toga, takve stvari se rešavaju na sudu, tamo gde im je mesto.

Ko je impulsivniji kada sluša sve te priče, ti ili Veljko?

– Veljko je impulsivniji, ja sam tiha vatra. Ćutim sve do trenutka dok mi ne prekipi i onda se desi ono što ne treba. Veljko je impulsivniji i u životu i kada su mediji u pitanju.

Uglavnom te uvek vidimo kako se družiš sa Veljkovim devojkama, da li svaka mora da prođe tvoj sud?

– Tačno tako, svaka mora da prođe moj sud. Veljko svaki put kada nađe devojku upozna je samnom i sa mamom. Uvek me pita za savet. Nikada nisam imala ništa loše da kažem za te devojke jer ih prvi put vidim u životu. Onda mi kaže "hajde, molim te, sprijatelji se s njima kada smo negde zajedno, zbog mene". Pa onda ostanemo da se družimo i kada raskinu. Nikada nije bio sa devojkama koje su loše da ne mogu da sednem sa njima i popijem piće.

Ko ima veći uticaj na Veljka, ti ili Ceca?

– Definitivno ja. To se zna u našoj porodici.

Da li znaš da kuvaš?

– Ne znam, bukvalno ne znam ništa. To mi je veliki minus. Postoji vreme za sve, vrhunac mojih kulinarskih sposobnosti jeste da napravim viršle i jaja.

Mnogo se priča o tome da ćeš ući u muzičke vode, kada planiraš da objaviš prvu pesmu?

– Još nemam pesmu, treba da krenem da je tražim. Definitivno sam odlučila da je pevanje put kojim ću ići u životu i ono čime želim da se bavim. Verujem da će prva pesma biti posle leta.

Izvor: Kurir.rs/Blic puls

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter