Izvor: BSC Happy/Tanjug
21.07.2023 u 16:16
0

SKUPŠTINA SRBIJE OBUSTAVILA RAD ANKETNOG ODBORA – prihvaćena molba porodica nastradalih

Odluka u skladu sa stavom poslaničkih grupa

Skupština Srbije prihatila je molbu pumonoćnika porodica nastradale dece u tragediji u OŠ „Vladislav Ribnikar“, kao i članova porodica i obustavila je dalje postupanje i rad Anketnog odbora koji treba da utvrdi sve činjenice i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava koja su se dogodila u Srbiji.

Kako se navodi u saopštenju iz parlamenta, Narodna skupština primila je 21. jula 2023. godine molbu porodica nastradalih u tragediji koja se dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i njihovih punomoćnika, kojom od Narodne skupštine Republike Srbije i narodnih poslanika traže da se obustavi bilo kakvo postupanje i rad Anketnog odbora, dok se ne okonča krivični postupak pred tužilaštvom i pred sudom.

„Uvažavajući sve razloge navedene u ovoj molbi, i u skladu sa stavovima poslaničkih grupa, Narodna skupština Republike Srbije prihvata ovu molbu i obustavlja dalje postupanje i rad Anketnog odbora“, ističe se u sapoštenju.

Vladajuće stranke podržale molbu za PREKID RADA ANKETNOG ODBORA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter