Izvor: Tanjug
15.09.2023 u 15:38
1

BAHATOST KURTIJEVIH KRVNIKA SE NASTAVLJA: Mlađem sinu Mihajlu policajci polomili ključnu kost, majka jednog od pretučenih maldića neutešna

Majka dvojice mladića koje je kosovska policija pretukla u Gračanici, Andrijana Micić rekla je danas da ne zna da li je njenim sinovima određeno policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Ona je navela, zna da je jedan njen sin u bolnici u Gračanici, a drugi u Lapljem Selu ali, kako kaže, policija joj ne dozvoljava da ih danas poseti. Tvrdi da njena deca nikoga nisu napala niti povredila.

IZ BARE IZVUČENO TELO: Horor scena kod Ćićevca, oglasio se i MUP
  • Deca nikoga nisu povredila. Nikog.Pritom samo je Mihajlo povređen. On nije mogao nikog da udari kad su već njega hapsili i stavljali mu lisice na ruke, a Andriju su odgurnuli”, priča Andrijana. Objašnjava da je Mihajlo u malo lošijem stanju zato što mu je polomljena ključnai nekoliko rebara. Dodaje da je Mihajlo dobio udarac u predelu rebara i da su mu odrana mu kada su ga policajci „brutalno bacili na pod“.

Dodaje da je Andrija inače bolestan, da ima visok krvni pritisak, a da je pritom i astmatičar.

  • Andrija je sinoć hospitalizovan u bolnici u Lapljem Selu, a Mihajlo se nalazi u bolnici ovde. Što se tiče policajaca, nisu hteli nikako da sa nama pričaju”, navodi Andrijana Micić.

Njena sestra, tetka pretučenih mladića, Jelena Todorović kaže da nije bilo nikakve potrebe za silom i nasiljem jer su momci samo zatražili da im se kazna napiše na srpskom jeziku, jer albanski ne razumeju.

  • Da se onako ponašaju policajci, ovo nije ni prvi slučaj, a bojim se neće biti ni poslednji ukoliko neko ne reaguje. Ovim putem apelujem i na sve da stanete uz nas, da budete naša podrška, da nam pomognete koliko možete”, dodaje ona.

Trojica policajaca su sinoć, na očigled meštana Gračanice, pretukli Andriju i Mihajla Micića. Nekoliko očevidaca je izjavilo da mladići nisu bili bahati, nisu provocirali i nisu napali policajce. Mediji na albanskom su objavili da je obojici određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, ali advokati i porodica nisu o tome obavešteni. Micićima se na teret stavljaju krivična dela napad na službeno lice i ometanje službenih lica na dužnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BAHATOST KURTIJEVIH KRVNIKA SE NASTAVLJA: Mlađem sinu Mihajlu policajci polomili ključnu kost, majka jednog od pretučenih maldića neutešna”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter