Izvor: HAPPY BSC
01.12.2022 u 15:08
0

BASTA I ĐEUNG LI: Ministar privrede na sastanku sa korejskim ambasadorom; Razgovor o prijateljskim odnosima dve zemlje

Ministar privrede Rade Basta sastao se danas sa ambasadorom Republike Koreje u Beogradu Đeung Li, i tom prilikom razgovarali su o prijateljskim odnosima dve zemlje, industrijskim zonama i unapređenju ekonomske saradnje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar je poručio da je potrebno osnažiti saradnju kroz zajedničke projekte u oblasti prehrambene industrije, energetike, informaciono- komunikacionih tehnologija, E–mobilnosti, kao i u oblasti digitalne transformacije.

Basta je naveo da podržava investicije korejskih kompanija u Srbiji poput Jure, koja je do sada otvorila četiri fabrike, kompanije Kyungshin Cable Europe d.o.o iz Smederevske Palanke i LS Group iz Zrenjanina, i naglasio da je to još jedan dokaz da je Srbija poželjna investiciona lokacija.

Ambasador Đeung Li složio se da je potrebno uvećati trgovinsku saradnju dve zemlje jer Srbija ima kvalifikovanu radnu snagu što je uočljivo u IT sektoru.

Ambasador se zahvalio Basti na uveravanju da će pomoći korejskim kompanijama koje žele da ulažu u Srbiju i posebno je istakao odličnu saradnju po pitanju elektronske uprave kojom je ubrzan proces ulaganja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter