Izvor: Tanjug
21.09.2021 u 08:33
0

Bljerim Velja: Stavovi Srbije su protiv principa dijaloga

 Šef kabineta Vjose Osmani Bljerim Velja kaže da su prave namere predsednika Srbije Aleksandra Vučića povezane s teritorijom na severu KiM i primenom različitih pravila, a ne za dobrobit građana i tvrdi da su stavovi Srbije protiv principa dijaloga koji se vodi posredstvom EU.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO JE DANAS NA JARINJU I BRNJAKU: Jedinice ROSU sa dugim cevima i snajperima!

„Vučićeve prave namere vezane su za teritoriju severnog Kosova i primenu drugačijih pravila tamo, umesto za dobrobit bilo kog građanina, čak i da je reč o kosovskim Srbima. Stav Srbije je protiv principa dijaloga koji se vodi posredstvom EU“, napisao je Bljerim Velja na Tviteru.

VAŽNO: PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO: Moramo da sačuvamo mir (VIDEO)

On je uz to okačio vest Koševa sa konferencije za štampu predsednika Srbije, sa naslovom „Vučić: Brutalna sila Prištine, mi ćemo se na Briselski uvek pozivati kao na Dejtonski“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter