Izvor: Tanjug
21.09.2021 u 08:39
0

PETKOVIĆ: Neće nas dijalogu učiti oni koji na goloruki narod idu dugim cevima

 Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je šefu kabineta Vjose Osmani Bljerimu Velji da Beograd neće dijalogu učiti „oni koji na goloruki narod idu dugim cevima i oklopnim vozilima“.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO JE DANAS NA JARINJU I BRNJAKU: Jedinice ROSU sa dugim cevima i snajperima!

„Oni koji podrivaju mir ne mogu nam držati lekcije. Čini se da je nekome zasmetao jedinstven odgovor naroda Srbije i zabrinula odlučnost Aleksandra Vučića“, napisao je Petković na Tviteru.

Prethodno je Velja na Tviteru naveo da su prave namere Vučića povezane sa teritorijom na severu KiM i sa primenom drugačijih pravila tamo, a ne sa dobrobiti građana.

VAŽNO: PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO: Moramo da sačuvamo mir (VIDEO)

Velja tvrdi i da je stav Srbije protiv principa dijaloga koji se vodi posredstvom EU.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter