Izvor: BSC HAPPY
20.11.2023 u 22:54
0

BRATISLAV GAŠIĆ U PIROTU: Obišao policajce koji učestvuju u akcijama suzbijanja iregularnih migracija

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu i Regionalnom centru granične policije prema Bugarskoj koji učestvuju u akcijama suzbijanja iregularnih migracija i istakao da se policija neće povući sa ovog područja, kao ni sa Horgoša, sve dok i zadnji krijumčar ne bude pronađen i uhapšen.

VESIĆ PORUČIO STUDENTIMA: Videćete kako teorija izgleda u praksi

Kako je objasnio ministar Gašić, 95 odsto migranata dolazi u Republiku Srbiju iz pravca Republike Bugarske i Severne Makedonije, te da će pripadnici MUP-a preduzeti sve mere i radnje kako bi se sprečili prelasci iregularnih migranata u našu državu.

Takođe, ministar Gašić sastao se i sa komandantom Žandarmerije Sašom Kosovićem, nakon čega je konstatovao da policija na ovom području posvećeno radi i ulaže maksimalne napore baš kao i na severu naše države da bi očuvala bezbednost svih građana, s obzirom na povećan priliv migranata.

Naglasio je da srpska policija ima nultu toleranciju prema svakoj vrsti kriminala, kao i da će biti istrajna i odlučna u borbi protiv krijumčarenja migranta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter