Izvor: HAPPY BSC
24.01.2023 u 12:13
0

BRNABIĆ ODGOVORILA TADIĆU: „Njemu jeste bilo lakše da pregovara – nisu mogli da zaprete povlačenjem investicija, nije ih ni bilo“

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je bivšem predsednik Borisu Tadiću koji je rekao da je "Aleksandar Vučić uradio 1.000 puta gore stvari" nego on.

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je bivšem predsednik Borisu Tadiću koji je rekao da je „Aleksandar Vučić uradio 1.000 puta gore stvari“ nego on.

– Ipak, da se razumemo, Tadiću jeste bilo lakše da pregovara – nisu mogli da zaprete povlačenjem investicija (nije ih ni bilo), ni zatvaranjem radnih mesta (Tadić i ekipa sami ugasili preko 400.000 radnih mesta), ni evropskim integracijama (jer su počele tek 2014). Nisu mogli ni time da će Priština proglasiti nezavisnost, jer to je znao – pa je poslao Borka da zamoli Amerikance da pomere proglašenje za posle izbora. Priča se da je, pored molbe da se samo malo pomeri proglašenje nezavisnosti (da prođu izbori) – napisala je Brnabićeva na Tviteru i dodala:

Ana Brnabić sutra sa predstavnicima Nacionalnog konventa o EU

– Tadić zamolio da mu ne zabranjuju da nastavi da se izvinjava Hrvatskoj zbog etničkog čišćenja Srba i da su mu rekli – ako ćutiš na proglašenje nezavisnosti Kosova (a za koje smo tajming uskladili sa tobom), mi ćemo ti dozvoliti da nastaviš da se izvinjavaš Hrvatskoj. Tako i bi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter