Izvor:
26.09.2018 u 18:04
0

BRNABIĆ: Oni se fotografišu, ja gledam s čime ću pred građane!

Premijerka Srbije Ana Brnabić večeras je rekla kako "opozicionari iz Srbije po hodnicima Ujedinjenih nacija pokušavaju da uhvate što više zvaničnika", a da veruje da to isto rade i kosovski lideri.

"Pretpostavljam da to rade i gospodin Pacoli, Haradinaj i Tači", navela je Brnabić, uz napomenu da Kosovo nije članica UN i da ne bi ni mogla da bude, ali da svako ima pravo da privatno poseti UN.

Za razliku od predstavnika administracije u Prištini i srpskih opozicionara koji se, kaže, fotografišu sa zvaničnicima UN zbog lične promocije, ona je u Njujorku da bi uradila najbolji mogući posao za Srbiju.

"Nije mi važno koliko imam sastanaka i fotografija, već sa čime ću izaći pred građane Srbije i šta ćemo mi doneti kući. Svako može da bude u hodniku UN, ali ne može svako da prisustvuje važnim sastancima i da postiže neke dogovore za svoje građane", navela je Brnabić.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter