Izvor: Kurir.rs
25.05.2020 u 21:33
0

BRNABIĆ SE OGLASILA POSLE SRAMNE ODLUKE CRNE GORE: Progovorila o kontramerama!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom sramne odluke crnogorskog režima da otvori granice za sve, osim za Srbe iz Srbije i Republike Srpske.

OVO MORATE PROČITATI

VUČIĆ: Od pandemijskog neuspeha do vere u uspeh!

DR GRUJIČIĆ U „ĆIRILICI“ – KOLEKTIVNI IMUNITET JE U SRBIJI DOBRO USPOSTAVLJEN!

NOLE SREĆAN ŠTO ĆE IGRATI PRED DOMAĆOM PUBLIKOM A evo koga dovodi na turnir!

UŽASAVAJUĆI SNIMCI! Ispovesti dece: Tata nas je učio kako da isečemo bebi glavu (VIDEO)

– Dobro je da su građani mogli da vide da smo nepoželjni u Crnoj Gori i to samo zato što nismo lagali ljude da umiru od gripa ili zapaljenja pluća, a ne od koronavirusa. Nastvićemo da se ponašamo odgovorno uvek govoreći istinu. Ovo nije pravi razlog ovakvog ponašanja crnogorskog premijera. Mi nećemo odgovarati recipročnim merama i nećemo sprečavati da građani CG uđu u Srbiju, ali ćemo još jače i snažnije sprečavati crnogorske kriminalce i predstavnike mafijaških klanova da ulaze u našu zemlju koji su decenijama terorisali naše građane – navodi premijerka i dodaje da će biti preduzete nove mere.

– U borbi protiv kriminalaca koji dolaze iz Crne Gore nećemo imati milosti. Ovakav odnos crnogorskog premijera poslao je jasnu poruku našim građanima, a ja želim još jednom da zamolim građane da što duže i u što većem broju ostanu u našoj Srbiji, a ako već moraju negde da odu da nikako ne idu tamo gde su naši državljani nepoželjni – rekla je Brnabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter