Izvor: Tanjug
06.01.2023 u 11:17
0

„UVEK STE DOBRODOŠLI“ Srpska deca iz Slovenije pozvala Vučića u goste i uručila mu poklon (FOTO)

"Poštovani predsedniče, velika nam je čast da budemo sa vama na Badnji dan jer tako učimo sa samog izvora o tradiciji srpskog naroda"

Srpska deca iz Slovenije, koje je danas ugostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zahvalila su mu na gostoprimstvu, uručila poklon – „Portret Republike Srbije“ i pozvala ga da ih poseti jer je, kako kažu, uvek dobrodošao u Sloveniju.

U Predsedništvu Srbije održan je prijem za oko 30-oro srpske dece, u čije se ime obratila Agnija Livopoljac.

PREDSEDNIK SRBIJE UGOSTIO SRPSKU DECU IZ SLOVENIJE: Podelio im božićne paketiće (FOTO)

– Poštovani predsedniče, velika nam je čast da budemo sa vama na Badnji dan jer tako učimo sa samog izvora o tradiciji srpskog naroda. Mi volimo da učimo srpski jezik, ćirilicu, istoriju. Zato smo redovni đaci dopunskih škola u Sloveniji, aktivni članovi srpske zajednice u Kranju, Mariboru, Ljubljani… – rekla je ona.

U ime svih učenika i nastavnika srpske škole u Sloveniji poklonila je predsedniku portret Republike Srbije i zahvalila na gostoprimstvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Pozivamo Vas da budete naši gosti u Sloveniji. Uvek ste dobrodošli, srećan Badnji dan i Božić našem narodu – rekla je Livopoljac.

Prijemu je prisustvovao i direktor Uprave za dijasporu i Srbe u regionu Arno Gujon koji je deci zajedno sa predsednikom Vučićem podelio božićne paketiće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter