Izvor: Telegraf
06.01.2023 u 09:59
0

PREDSEDNIK SRBIJE UGOSTIO SRPSKU DECU IZ SLOVENIJE: Podelio im božićne paketiće (FOTO)

Predsednik je pozvao sav srpski narod na na božićnu i duhovnu sabornost.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas na Badnji dan decu srpske nacionalnosti iz Slovenije, koja borave u poseti Beogradu povodom Božićnih praznika.

Nakon razgovora sa decom, predsednik im je podelio božićne paketiće.

Predsednik Vučić uneo badnjak u zgradu predsedništva Srbije (FOTO)

Prilikom obraćanja, predsednik Srbije je pozvao svo srpstvo na božićnu i duhovnu sabornost.

– Moliću se danas i sutra za mir, život i opstanak našeg naroda i da naša deca na KiM imaju mir, da sačuvamo našu zemlju – rekao je predsednik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Moliću se da nam Božić donese mir i blagostanje, da Srbi jedanput u svojoj istoriji izbegnu veliko stradanje, koje nismo mogli da izbegnemo ni u Prvom ni Drugom svetskom ratu, ratovima 90-ih i bombardovanju – rekao je predsednik.

Pre početka prijema predsednik je uneo badnjak u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu, koji je, u prisustvu zaposlenih, osveštao vladika Stefan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter