Izvor: TANJUG
12.12.2022 u 16:57
0

DEJANU PANTIĆU ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA: Oglasio se njegov advokat

Sudija Specijalnog odeljenja Osnovnog suda u Prištini odredio je  Dejanu Pantiću  koji je uhapšen u petak na prelazu Jarinje meru sudskog pritvora u trajanju od 30 dana, rekao je  njegov advokat Srđan Mitrović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mitrović koga je Kancelarija za KiM angažovala, najavio je da će uložiti žalbu kada mu bude bilo dostavljeno obrazloženje na osnovu koga je doneta ova mera.

Dejan Pantić je uhapšen u petak na prelazu Jarinje kada se sa porodicom vraćao iz Raške, a terete ga za krivično delo „izvršenje terorističkog akta“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter