Izvor:
11.05.2017 u 16:24
0

ĐORĐE VUKADINOVIĆ O FILOZOFU SRBOMRSCU: Bernar Anri-Levi je albanski lobista!

Samostalni poslanik Đorđe Vukadinović izjavio je danas u Skupštini Srbije da je francuski filozof Bernar-Anri Levi najveći srbomrzac i albanski lobista i da je država trebalo da ga proglasi "personom non grata", da se ne bi desilo da dođe, bude napadnut za svoja nedela i pritom još bude i žrtva.

Postavljajući poslaničko pitanje, Vukadinović je pitao ministarstva spoljnih i unutrašnjih poslova da li su znali da Levi dolazi u Beograd i, ako su već znali, zašto nisu izneli stav Srbije o tome, kao i, kada je već tu, zašto mu nisu obezbedili sigurnost i zaštitu.

– Levi je eminentni srbomrzac koji je podržavao sve antisrpske projekte, on je poznati albanski lobista, a sada je, posle napada tortom, dobio dodatni prostor da govori po svetu protiv Srba i još da se predstavlja kao žrtva – kazao je Vukadinović i dodao da osuđuje svaki napad na bilo koga, ali da ukazuje na propuste državnih organa koji nisu sprečili ovakav incident.

Izvor: Blic.rs

Foto: Wikipedia, printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter