Izvor:
19.10.2016 u 16:49
0

ĐUKANOVIĆEV SPIN DOKTOR OPET JAŠE: Beba Popović ponovo pravi haos na Balkanu- kreirao lažni državni udar da bi spasao Mila!

Pobeda DPS i Mila Đukanovića ima poseban miris i ukus. Samo naivni ne prepoznaju da je u sve umešao prste Beba Popović.

To je kratak siže pisanja švajcarskog uglednog lista „Noje Cirher Cajtung“, koji je potvrdio ono što su mnogi bolji poznavaoci prilika u Crnoj Gori sumnjali ili znali. List piše:

– Prepoznatljivi scenario Bebe Popovića, spin doktora crnogorskog premijera: noć uoči izbora u nedelju naoružana grupa ubacila se u Crnu Goru. Reč je o 20 Srba naoružanih jurišnim puškama, pod komandom bivšeg generala Žandarmerije. Njihov zadatak: napadi na državne institucije i otmica Mila Đukanovića. Nalogodavac: neimenovana opoziciona partija. Međutim, grupa je brzo uhapšena zahvaljujući budnosti policije. Da li je spin doktor ovoga puta malo preterao?

Neizvesno je koliko je birača uzelo zdravo za gotovo ovu priču i da li je uticala na ishod izbora. U svakom slučaju, Đukanović nije osvojio upečatljivu pobedu.

Veče nakon izbora Đukanović je izrazio zadovoljstvo izbornim rezultatima. Njegova partija je osvojila najviše glasova, ali nije uspela da osvoji apsolutnu većinu. Međutim, verovatno dovoljno da formira vladu zajedno s partijama etničkih manjina.

– Našoj maloj zemlji je pretila velika sila. Nije bilo lako – poručio je.

Pritom, međutim, nije mislio na dvadeset naoružanih Srba, već na Putina i Rusiju, ističe list.

Nije švajcarski list baš iznebuha povezao Bebu Popovića sa hapšenjem srpskih državljana na dan izbora.

Odradio je on niz prljavih poslova za vlast u Crnoj Gori. Iz njegove kuhinje je izašla „nesvarljiva“i ogavna priča o Vanji Ćalović, direktorki Mansa, koja je oštro kritikovala Đukanovića. On je navodno osmislio priču da je Ćalovićeva neidentifikovana žena na pornografskom videu koja seksualno opšti s psom. U većini vladinih medija ova vest je proglašena za istinu, a Vanja Ćalović kao žestoki protivnik DPS režima oblaćena na najprimitivniji način. Javna je tajna da je Popović osmislio razne negativne priče o opoziciji (strani plaćenici, izdajnici), ali i podmetao priče o seksualnoj orijentaciji urednika opozicionih medija.

Interesantno je da se Popović preselio u Podgoricu u poznim godinama i od tada je njegov rad upečatljiv.

U Podgorici je pre tri godine organizovana izložba „Riječ, slika i neprijatelj“. Glavni junak je bio Milo Đukanović, a postavku su činili medijski sadržaji unazad 13 godina, kojima je kritikovana vlast. Slični izložbu pod nazivom „Necenzurisane laži“je organizovala i SNS u Srbiji. Međutim, obe strane su demantovale umešanost Popovića.

Blic
Foto: Twitter/__cruelladevil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter