Izvor:
11.02.2018 u 21:01
0

ĐURIĆ O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA: Dobro je što je Priština poslala informacije, najvažnije je da se saradnja intenzivira!

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je danas da je dobro što su prištinske institucije počele da dostavljaju kakve takve informacije o ubistvu Olivera Ivanović, "istina sa mesec dana zakašnjenja".

Đurić je rekao da će sada naše službe da prouče to detaljno i nastave da rade na saradnji.

– Mislim da je najvažnije da se ta saradnja intenzivira. Nema nikoga zainteresovanijeg od nas Srba da se sazna ko su zločinci i da se oni ma koje bili nacionalnosti izvedu pred lice pravde. Ako je Albanac da ide na robiju, ako je Srbin da ide na robiju, ako je stranac da ide na robiju – rekao je Đurić.

U subotu su, zbog sumnje da nisu dobro zaštitili mesto zločina, privedena dva pripadnika kosovske policije iz stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice, što su prva hapšenja u tom slučaju.

Posredstvom Kancelarije EULEKS-a u Beogradu, Priština je pre dva dana Ministarstvu pravde dostavila dokumentaciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića koja sadrži obdukcioni nalaz i zapisnik sa uviđaja.

Ivanović je ubijen 16. januara ispred sedišta stranke u severnoj Kosovskoj Mitrovici, a prema nalazima obdukcije pogođen je sa šest metaka iz pištolja "duga devetka".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter