Izvor:
20.04.2019 u 07:18
0

ĐURIĆ: U lažima ministra nepravde Abelarda Tahirija veoma su kratke noge! Svima zajedno im poručujem – dalje ruke od Srbije, lažovi!

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je sinoć da je kosovski ministar pravde Abelard Tahiri ministar nepravde i laži, a dokumentacija koja je u četvrtak predstavljena javnosti ne da nije lažna, već je u pitanju originalni dokument tužilaštva tzv. Kosova koji je službenim putem dostavljen braniocima uhapšenih Srba.

Jedino što je lažno jeste optužnica protiv Srba i države Srbije koju sa svojim satelitima svakoga dana podiže u medijima – saopštio je Ðurić, reagujuću na tvrdnje Tahirija da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao lažnu dokumentaciju u vezi sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića.

Ðurić navodi da Tahiri svojim lažima demantuje čak i sopstvenog tužioca Sulju Hodžu, koji je potvrdio da je iskaz Rada Trajković dala i da jeste zatražio, upravo aktom predstavljenim javnosti, produženje pritvora, kao što se u pomenutom dokumentu tužilaštva i navodi.

U lažima ministra nepravde i laži Abelarda Tahirija veoma su kratke noge. Osim što je celom svetu pokazao kakav i koliki je lažov, čovek koji je brojne Srbe na KiM držao i drži neosnovano iza rešetaka, obelodanio je danas i koga štiti i čiji je među Srbima politički pokrovitelj – saopštio je Ðurić.

Ni brutalne i brojne pretnje smrću, ni najprimitivnije uvrede kojima sam izložen od strane ubedljivo manjinskog, ali punog mržnje i agresivnog dela javnosti, zato što sam se usudio da obelodanim istinu, neće me sprečiti da nastavim da ih sve zajedno raskrinkavam – rekao je Ðurić i naglasio:

Svima zajedno im poručujem – dalje ruke od Srbije, lažovi!

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter