Izvor: Sputnik Srbija
15.09.2022 u 13:23
0

DODIK POSLAO SNAŽNU PORUKU: Prošli vek je bio vek srpskog stradanja, ali su buduće decenije – decenije ujedinjenja!

Srpski član Predsedništva Bih Milorad Dodik rekao je da Srbi danas imaju dve države — Srbiju i Republiku Srpsku i da su buduće decenije vreme srpskog ujedinjenja. Majka Srbija — je zaista nešto što mi živimo ovde, mi smo zagledani u Srbiju i osećamo bratsku ljubav koja dolazi iz Srbije, dodao je on.

Dodik je obraćajući se na svečanoj manifestaciji u Bijeljini kojom Srbija i Republika Srpska obeležavaju zajednički praznik, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, rekao i da se jedinstvo Srba ogleda u svakom koraku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VUČIĆ POSLAO JASNU PORUKU: Hoćete da nam uzmete zemlju i po širini i po dužini, a mi vam ni pedlja nećemo dati!

„Jedinstvo koje imamo ogleda se u svakom koraku. Mi u Republici Srpskoj želimo da što pre povežemo Banjaluku sa Bijeljinom i Srbijom. Hoćemo da putujemo i kažemo ovo je naša zemlja. Danas Srbi imaju dve države — Srbiju i Republiku Srpsku, ali svi moraju da znaju da ćemo se boriti za jedinstvo“, kazao je on.

Dodik je istakao da je prošli vek bio vek srpskog stradanja, ali da su buduće decenije — decenije ujedinjenja.

Poručio je da srpski narod mora da ostane čvrst i istrajan i da se bori za očuvanje jedinstva.

On je poželeo da buduće generacije žive u slobodi i miru i da vole svoju zastavu.

„Imamo našu zastavu oko koje smo okupljeni i stojimo i za koju smo zavetovani“, kazao je Dodik koji je rečima: „Neka žive Republika Srpska, Srbija i srpski narod, ma gde bio“ završio govor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter