Izvor: Tanjug
26.07.2023 u 08:23
0

„VOJSKA SRBIJE JE SPREMNA DA ZAŠITITI SRPSKI NAROD“: DODIK poslao MOĆNU PORUKU

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je na vojnom poligonu Pasuljanske livade imao priliku da se uveri u osposobljenost Vojske Srbije da zaštiti srpski narod.

Dodik je prisustvovao pokaznom gađanju pripadnika Vojske Srbije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, navodi RTRS.


– Hvala predsedniku Vučiću na pozivu da prisustvujem ovoj vežbi. Mada nisam stigao na čitavu vežbu, uspeo sam da sagledam opremljenost vojske oruđem i oružjem i uverim se u njenu osposobljenost da zaštiti srpski narod – napisao je Dodik na svom Tviter nalogu.

NOVI SVETSKI POREDAK I RUSKA DOMINACIJA: ŠOJGU stigao u PJONGJAG – ima plan za SEVERNU KOREJU

Na Vojnom kompleksu Pasuljanske livade u utorak je završena pokazna vežba pripadnika Vojske Srbije, u prisustvu predsednika i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića koji je gađanje ocenio veoma dobrim. Pokazno gađanje organizovano je u okviru završne faze obuke pripadnika Vojske Srbije sa novouvedenim naoružanjem i vojnom opremom na području poligona koji se prostire na teritoriji opština Paraćin, Despotovac i Boljevac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter