Izvor: Happy BSC
19.08.2022 u 10:06
0

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Jagodinu posetilo 500.000 ljudi u turističkoj sezoni

U današnjoj emisiji “Dobro jutro Srbijo” gostovao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma koji je istakao da je 500.000 turista posetilo akva – park, zoološki vrt i Muzej voštanih figura u Jagodini od kada je otvorena turistička sezona.  

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“: O najnovijim dešavanjima u zemlji i svetu informišite se uz jutarnji program TV HAPPY!

– 500.000-ti turista, zajedno sa svojom porodicom dobiće najmanje 10 godina besplatnog korišćenja akva parka. Turizam je danas veoma bitna grana važna za razvoj Srbije i svakog grada. Treba posvetiti više pažnje turizmu, jer smo postali tranzitna zemlja. Veliki broj stranaca prolazi kroz Srbiju. Jagodinu je u julu i avgustu posetio veliki broj stranaca, više nego ikada ranije – rekao je Marković i dodao da u Jagodini ima 12 fabrika, od kojih će dve, jedna kineska i jedna austrijska biti otvorene za oko dva meseca.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, kada se porodici obezbedi posao, borba protiv bele kuge je uspešnija.  

Marković je rekao da će  grad Jagodina doneti odluku da se napravi vrtić u industrijskoj zoni za sve one koji tu rade, kao i frizerski salon za žene, jer će do početka marta biti 3.200 zaposlenih u toj zoni koja je od grada udaljena između 3,5 i 4 kilometra.  

– Vodimo računa da cene budu u skladu sa platama i standardom života. Ova godina, a posebno sledeća biće teške u ekonomskom smislu, ne samo za Srbiju već i za ceo svet. Jagodina je organizator velikog broja putovanja od privrednika do penzionera. Prošle godine smo oko 2.000 zdravstvenih radnika iz cele Srbije vodili u Egipat i Paraliju. Oni su radili u kovid sistemu i spasili mnogo života – istakao je on. 

Marković se osvrnuo i na boravak predsednika Aleksandra Vučića Briselu i istakao da predsedniku nikada nije bilo teže kao i da je siguran da možemo da imamo veliko poverenje u njega. 

– Najvažnije je sada da budemo jedinstveni. Sve partije u parlamentu treba da budu jedinstvene. Moramo da damo podršku interesu Srbije – kazao je on. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter