Izvor: HappyBSC
19.08.2022 u 09:09
0

ALEKSANDAR ŠAPIĆ NA HEPI TELEVIZIJI: „Odluka o direktorima je doneta po hitnom postupku da bismo ih zaštitili…“

Trenutni gradonačelnik Beograda –  Aleksandar Šapić bio je gost emisije „Dobro jutro, Srbije“ na Hepi televiziji gde je govorio o održanoj sednici Skupštine grada Beograda koja je bila veoma bruna. 

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da neće biti poskupljenja gradskog prevoza u narednih godinu do godinu i po dana!

– Pravo opozicionara je da se bore za svoje mesto pod suncem, a na nama je da branimo naše. Zamerili su nam to zbog čega nismo sedam dana ranije dali informacije ko će od kandidata obavljati funkcije u javnim preduzećima koja smo odlučili da postavimo. Želeli smo da ih zaštitimo barem tih sedam dana. Ako bismo ta imena pustili javno, znali smo da će ona biti provučena kroz medijsko blato, naročito njihovih. Čim su saznali imena kandidata već su krenule spekulacije, a ljudi nisu ni seli na pozicije, niti su im dali priliku da se pokažu. Juče sam prihvatio nekoliko predloga opozicije, predložili su da se formira neki antikorupcijski tim, rekao sam što da ne, mi nemamo šta da krijemo. Dajte nam samo formu po kojoj bi on trebalo da funkcioniše. Građani Beograda neka sami procene i ocene, neka daju sud da li s nekim zadovoljni. Nisam bio deo prošle gradske uprave, sad hoćemo da se menjamo unutar sebe kako bi se stanje poboljšalo. Treba dati ljudima priliku, onima koji su dobili juče šansu, velika je odgovornost. Doneli smo odluku da sada garaže mogu da prave i privatna lica, ali ne samo to, već i da naplaćuju parkiranje, to je veliki problem svuda u svetu, pa i kod nas. Neko će se odlučiti da umesto stambene zgrade napravi garažu jer to je danas biznis svuda, spreman sam da uđem u problem javnog prevoza, ne želim ništa da šminkam, neću da preskačem stvari koje su rak – rana narodu. Krenuli su smo prvo u mere skidanja reklama i bilborda koje možemo videti u gradskom prevozu. Moramo prvo da „umijemo“ naš gradski prevoz, prvo ćemo da čistimo stvari unutar sebe, a javni prevoz neće poskupeti, treba da dobijemo poverenje građana, krećemo od GSP -a i privatnih preduzetnika. Očekujemo smanjenje troškova – istakao je Šapić i dodao da je veoma optimističan kada je reč o problemima javnog prevoza, ugledajući se na svetske metropole poput Berlina, Pariza, Londona gde je nezamislivo voziti se  bez karte. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 – U Beogradu se stvorio takav manir, bila je nemaština, umesto da bude bolje i bolje, to se nije desilo. Danas se ne isplati da sedate u kola i idete u centar grada, nemate gde da parkirate, te moramo da podignemo standard javnog prevoza. Kola će građanima služiti kada idu van grada. Lako ćemo posle da pričamo o svemu lepom, ako uspemo da rešimo ove probleme, sve ostalo će po automatizmu da se reflektuje na pozitivne stvari – rekao je Aleksandar na Hepi televiziji. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter