Izvor:
23.09.2016 u 21:14
0

EKSKLUZIVNO: HappyTv.rs SAZNAJE šta je PUTIN tačno rekao MILORADU DODIKU o referendumu u RS

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin je u četvrtak 22.09. u Moskvi, u svome kabintetu primio predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Putin je upoznat sa dešavanjima u vezi sa referendumom u RS i poželeo je da se sve odvije mirno, rekao je Dodik u četvrtak uveče, posle sastanka za RTS.

Na zvaničnom sajtu ruskog predsednika objavljeno je da jerazgovarano o situaciji na Balkanu i različitim međunarodnim pitanjima.

– Ja sam predsednika upoznao sa razvojem situacije u BiH i RS. On je ukazao na potrebu očuvanja mira i poželeo dobro svim ljudima na tom prostoru – rekao je Dodik.

Prema Dodikovim rečima, Rusija je zainteresovana za stabilnost i mir i daće svoj doprinos u tom pogledu.

– Naravno da je predsednik upoznat i sa dešavanjima vezano za referendum koji se održava. Poželeo je da sve prođe u najboljem mogućem redu i da se razvoj situacije nastavi mirno – rekao je Dodik za RTS.

Kako Happy.tv ekskluzivno saznaje, Putin je Dodiku rekao da u potpunosti podržava referendum u Republici Srpskoj i da pravo naroda na izjašnjavanje niko ne smije osporavati. Srpski narod u BiH će, bez sumnje, imati veliku podršku Ruske Federacije u svome izjašnjavanju o tome da li će 09. januar ostati Dan Republike, koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim.

Foto: nspm.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter