Izvor:
19.04.2019 u 07:57
0

EKSKLUZIVNO SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI! Prvi put nakon saobraćajne nesreće Đorđe Milićević, potpredsenik skupštine Srbije kod Marića u „Dobto jutro Stbijo“!

Đorđe Milićević. potpredsdnik skupštine Srbije je juče prvi put posle šest meseci ušao u skupštinu Srbije nakon nesreće koju je doživeo.

On je ovoga jutra gost emisije "Dobro jutro Srbijo" i razgovara sa našim voditeljima Katarinom Koršom i Milomirom Marićem o najaktuelnijim temama.

U razgovoru je istakao potrebu za stabilnošću i jedinstvom u Srbiji i značaju mitinga koji će se danas održati u Beogradu. Govorio je o potrebi Srbije da ostvari i održi tradicionalne veze sa zemljama kao što je Rusija.

O čemu je još govorio popgledajte u emisiji "Dobro jutro Srbijo"!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter