Izvor: HappyBSC
05.10.2022 u 20:45
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: „Sada se jedna moćna svetska sila – Amerika javlja kao glavni pokretač obojenih revolucija, kako bi se režimi u pojednim zemljama koji nisu po volji Zapada promenili!

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji govorilo se o rezultatima referendima u Rusiji, trenutnoj revoluciji, ali i sagledavanju celokupne situacije na spomenutoj teritoriji.

„Kompletno se menja situacija u pristupu specijalnoj vojnoj operaciji na teritoriji već bivše Ukrajine“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

 

 Stručni sagovornici bili su Nikola Šainović – bivši premijer Srbije, Žarko Rakić – novirar i Vinko Pandurević – general, a oni su dali svoj sud o trenutnoj revoluciji koja se dešava, koju su mi doživeli petog oktobra.

–   Videli smo takozvanu obojenu revoluciju u Rusiji, ali je sve počelo od Poljske, to je jedna strategija osvajanja teritorija. Od toga da je Milošević bio cenjen od Zapada, sve dok nije prihvatio ono što su ponudili. Ova revolucija polazi sa prvim ko se pokaže pogodan. Ovo je rat, a ne politika, osvajanje terirorije i pomeranje jedne imperije zarad druge imperije – rekao je Šainović, a potom se nadovezao i gospodin Rakić.

     – Danas imate situaciju da je Poljska najverniji saveznik i partner Americi. Meni je sad zanimljivo da sad imamo ratnu reparaciju. To je jedna istorijska igranka, sve je to usmereno ka uništenju suverenosti državaistakao je, a potom je svoj sud dao i general Pandurović.     

H    Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE     

–   – Treba reći da ljudski rod poznaje mnoge revolucije, da su one bile autohtone, izvorne revolucije, borba za promenu društvenog položaja potlačenih, imale su za cilj da se promeni potpuna struktura. Posle svake revolucije nastupa zatišje. Obično su se nasiljem realizovale. Sada se jedna moćna svetska sila Amerika javlja kao glavni pokretač obojenih revolucija kako bi se režimi  u pojednim zemljama koji nisu po volji Zapada promenili. Imali smo revoluciju i prema Lukašenku. Fašizam nije umro. U ovakvim situacijama se vojska stavlja u službu – objasnio je između ostalog general.

        *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter