Izvor: BSC HAPPY
14.02.2023 u 17:16
0

ERDOGAN ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI PREDSEDNIKU VUČIĆU: „Potpuno sam uveren da će se nastaviti pozitivan zamah u našim odnosima“

"Koristim ovu priliku da u ime svog naroda i lično ime prijateljskom narodu Srbije poželim mir i blagostanje", navodi se u čestitki predsednika Turske.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas pismo čestitku predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana povodom Dana državnosti Republike Srbije.

Erdogan je naglasio da je uveren da će se saradnja Srbije i Turske u narednom periodu proširiti na još više polja.

– Uvaženi predsedniče, cenjeni prijatelju, želeo bih da u ime svog naroda i u lično ime, Vašoj ekselenciji i prijateljskom narodu Srbije od srca čestitam Dan državnosti.

– Potpuno sam uveren da će se nastaviti pozitivan zamah u našim odnosima sa Srbijom, kojima u pogledu stabilnosti i budućnosti Balkana pridajemo poseban značaj i da će se naša saradnja u narednom periodu proširiti na još više polja.

PUTIN PREDSEDNIKU SRBIJE ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI: Bocan-Harčenko uručio Vučiću čestitku

– U veri da će uzajamne posete na visokom novou dodatno učvrstiti naše odnose, bio bih srećan da sretnem Vašu ekselenciju na Diplomatskom forumu koji se održava od 10. do 12. marta 2023. godine u Antaliji.

– Koristim ovu priliku da u ime svog naroda i lično ime, Vašoj ekselenciji poželim sreću i dobro zdravlje, a prijateljskom narodu Srbije mir i blagostanje – navodi se u čestitiki turskog predsednika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter