Izvor: Happy BSC
10.10.2022 u 07:52
0

GORAN VESIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Plenković je napao Vučića jer je predsednikova želja bila da poseti Jasenovac i položi cveće!

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji bio je Goran Vesić – narodni poslanik i član predsedništva Srpske napredne stranke koji je ovim povodom govorio o krucijalnim tematikama, a posebno se osvrnuo na odnos Srbije i Hrvatske.

– Što bi predsednik Vučić rekao svako radi svoj posao i tako očigledno Plenković radi posao koji Hrvatska radi od 1941. godine kada su odnosi prema nama. Mogli ste sami da primetite koliko je Hrvatska besna proteklih godina zbog napretka Srbije, koliko im smeta to što Srbija vodi nezavisnu politiku, što ubrzano napreduje i što se Srbija ubrzano ekonomski razvija i prestiže Hrvatsku – rekao je Vesić i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Kada smo objavili da ćemo graditi fabriku ovde, tada je jednog hrvatskog biznismena pozvao ministar za ekonomiju i rekao: „Bilo bi lepo da si to uradio ovde, a on  je odgovorio: „Uradio bih ja to i ovde, ali bi čekao 2 godine na sve dozvole, a u Srbiji bi to dobio za mesec dana. A to samo govori o tome koliko smo posvećeni da privučemo svaku investiciju.

– Mi smo atraktivnija zemlja, imamo niže cene, trudimo se da privučemo investitore. Zato je predsednik Vučić otvorio preko 200 fabrika, a tu radi skoro 200.000 ljudi. Procena je da ćemo do kraja godine privući malo manje od 4 miliona evra. A to nema ni jedna zemlja na Balkanu. A to kod Hrvatske izaziva bes.

GORAN VESIĆ NA HEPI TELEVIZIJI: „Prisustvujemo podeli sveta na dva dela sa dugoročnim posledicama!“

– Drugi razlog zašto je Plenković napao Vučića, a to je što je predsednikova želja bila da poseti Jasenovac i položi cveće.

– Milanović je rako da nikada nijedan srpski predsednik nije tražio da poseti Jasenovac pre Vučića, a to je za Hrvatsku vladu bilo kao da je tražio ne znam šta, jer to je u svetu bilo podsećanje da se Jasenovac dogodio, a to je nešto što oni Vučiću ne mogu da oproste. Zabranili su predsedniku Srbije da poseti Jasenovac – izjavio je Vesić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter