Izvor: Happy BSC
04.10.2022 u 07:50
0

GORAN VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija je evropska zemlja čija je budućnost Evropa!

U današnjoj emisiji “Dobro jutro Srbijo” gostovao je član predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić koji je tom prilikom istakao da je ideja predsednika Aleksandra Vučića o osnivanju “Srpskog bloka” je odgovor na situaciju u kojoj će se nalaziti Srbija u narednih nekoliko godina.    

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim događajima iz zemlje i sveta sa našim fenomenalnim gostima!

– Ove zime, a i sledeće biće veoma teška ekonomska situacija u Evropi koju će opteretiti tri problema: snabdevanje energentima, snabdevanje hranom i nedostatak finansijskih sredstava. Mnoge zemlje koje su uspele da uštede nešto za ovu zimu neće to moći i sledeće godine, jer treba kupiti energente i hranu. Cilj osnivanja “Srpskog bloka” je rešavanje najvažnijih pitanja za državu, kao što je pitanje Kosova i Metohije i pitanje odnosa prema krizi, a oko kojih stranke treba da se okupe – rekao je Vesić.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, da će biti teško formirati “Srpski blok” govori činjenica da u Narodnoj skupštini sve opozicione stranke nisu bile spremne da glasaju za izveštaj koji je bio hronologija o tome šta se dogodilo od juna prošle godine.  

– Glasanje za taj izveštaj značio je podršku predsednikovim naporima u vezi sa Kosovom i Metohijom, ali je mnogo važnije što bi pokazao da imamo jedinstven stav prema tom pitanju – naglasio je Vesić.

Vesić je kazao da je Srbija evropska zemlja i u krizi koja će se dogoditi naše mesto je u Evropi.  

– Bez obzira šta će se dogoditi u Ukrajini i kako će taj rat da se završi, a svima je jasno da će dugo trajati i da će posledice trajati decenijama. Zid koji će nastati između Evrope i Rusije biće neprobojniji nego za vreme Hladnog rata. Mi smo evropska zemlja čija je budućnost Evropa – istakao je on. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter