Izvor:
26.05.2017 u 01:52
0

Haradinaj dobio brz odgovor na provokaciju: „KOSOVO JE SRBIJA, A TI SI NEOSUĐENI ZLOČINAC“!

Kosovo i Metohija jeste Srbija, i svaki put kada Albanci pomisle da nije, neka probaju da pod svojom zastavom sednu među priznate članice Ujedinjenih naciija i međunarodne zajednice, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

"Ako Srbije nema i neće je biti na KiM, zašto se od Srbije traži da razgovara sa kosovskim Albancima i zasto prave skupove koje pre nego zakažu pitaju da li će Vučić doći i da li Srbija hoće da razgovara. Ako Srbije nema zasto sve ne zavrse bez nas?" rekao je Vulin povodom izjave Ramuša Haradinaja da, kada on bude premijer, "Srbija neće postojati na Kosovu".

"Ako nema Srbije zašto KiM nije član UN i zašto i Haradinaj mora da se krije od poternica izdatih od Srbije, zašto albanski lobisti iz celog sveta prete i mole da Srbija ne sprečava učešće KiM u UNESCO-u, zašto KiM nema vojsku, zašto je najviša vlast na KiM Unmik i zašto sa KiM pasošima najviši predstavnici Albanaca jedva da mogu da napuste i prištinski aerodrom", dodaje se u izjavi.

KiM je po Rezoluciji 1244 teritorija pod privremenom upravom UN, a Haradinaj neosuđeni zlocinac na privremenoj slobodi, zaključio je Vulin.

tanjug.rs
Foto: YouTube Printscreen/RTV PULS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter