Izvor: Happy BSC
08.05.2022 u 12:36
0

HITNO OBRAĆANJE PRESTOLONASLEDNIKA ALEKSANDRA! U MENI TEČE KARAĐORĐEVA KRV! Zbog reči koje je izgovorio BRUJI Srbija (FOTO)

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević obratio se naciji preko svog Instagram profila u kome je želeo da razveje sve priče o njegovom zdravstvenom stanju.

Njegove reči prenosimo u celosti:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Kratko ću odgovoriti na spekulacije o mom zdravlju, iako smatram da je veoma nepristojno raspravljati i komentarisati nečije zdravstveno stanje bez dozvole onog o čijem zdravlju se i radi – da, imao sam operaciju, ali pre nekoliko meseci, i sasvim se dobro oporavljam.

I HRVATI SE SMEJU SRBIJI I KARAĐORĐEVIĆIMA! Dogdila se velika BRUKA na BELOM DVORU – Igra prestola u zemlji bez KRALJA

Moja supruga je bila uz mene, pomogla mi je da se oporavim, i to je jedino tačno što ste mogli da pročitate. 

Kao što ste mogli da vidite na televizijskom prenosu pomena mom rođaku, pokojnom vojvodi od Edinburga, kome sam prisustvovao sa suprugom i članovima drugih Kraljevskih porodica u aprilu, nisam prikovan za krevet, već hodam. Zahvaljujem se svima koji su iskreno zabrinuti za mene i koji su mi uputili iskrene želje za brz oporavak. 

I nemojte misliti da me ovako nešto može sputati u izvršavanju moje životne misije i mojoj posvećenosti njoj, a ona je da uvek budem u službi našeg naroda, kao što su i moji preci bili.

Karađorđeva krv teče mojim venama; setimo se, i moj deda i pradeda su bili lošeg zdravstvenog stanja kada su, zajedno sa svojim junačkim vojnicima i svojim narodom išli preko albanskih planina, ali su uprkos tome istrajali i to kroz šta su oni prošli je neuporedivo, tako da ovo nije nešto što jednog Karađorđevića može da sputa.“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter